06-45114009
 

De Ingang

De mogelijkheid om jouw organisatie- en werkgerelateerde vraagstukken systemisch te onderzoeken

Heb jij behoefte om naar je organisatie en werk gerelateerde vraagstukken te kijken op een vanuit een breder perspectief?

Wouter Bosch en Larissa Verbeek organiseren vanaf nu maandelijks De Ingang, de plek waar je eenvoudig je vraagstukken kunt onderzoeken met behulp van systemische oefeningen en opstellingen. Om inzichten te krijgen die jezelf en je organisatie verder helpen.

We werken met maximaal 12 deelnemers en de vraagstukken die je als deelnemer meebrengt. Met opstellingen en oefeningen realiseren we een waardevolle avond voor je. Ook als je nog geen kennis hebt met opstellingen en je wilt ervaren wat deze benadering in werk en leven voor je kan betekenen.

Wouter Bosch over De Ingang

Larissa Verbeek over systemisch werk en organisaties

Over systemisch werk
Organisatieopstellingen worden steeds vaker gebruikt om ontwikkelingen in organisaties te ondersteunen. Opstellingen en systemisch werk (het gedachtegoed achter opstellingen) benaderen problemen en vraagstukken vanuit een breder perspectief. Daardoor bieden ze ook andere oplossingen en verfrissende nieuwe inzichten.
Te denken valt aan:

  • Leiderschapsvraagstukken
  • Het nemen van beslissingen
  • Bij conflicten
  • Marketing-vraagstukken
  • Ondernemersvraagstukken

Data : 6 september, 11 oktober, 8 nov
Tijd : 19:00 tot 22:00 uur (inloop vanaf 18:30)
Locatie : Kleinhandel – Groot Handelsgebouw
Adres : Stationsplein 45, Rotterdam (naast Rotterdam Centraal)
Prijs : € 49 incl btw per avond
Deelnemers : Maximaal 12
Organisatoren : ir. Larissa Verbeek en ir. Wouter Bosch

Inschrijven? 

Stuur een mail wanneer je mee wil doen.  Meer weten of eerst overleggen voordat je je inschrijft? Neem gerust contact met me op.