06-45114009
 

Uit je hoofd in je lijf

Ben jij nieuwsgierig naar de invloed van hormonen op je lijf en wil je onderzoeken hoe het vrouw zijn doorwerkt in je werk? Kom dan naar de workshops op zondag 2 en 16 februari. Twee dagen om in uit je hoofd en in je lijf te komen. Ervaar onder leiding van Maria den Hartog hoe hormoonyoga er voor zorgt dat je lekkerder in je lijf komt te zitten. En ontdek met Larissa Verbeek wat zich in de onderstroom afspeelt en hoe het vrouw zijn doorwerkt in je werk. 

Hormoonyoga

In een workshop van een dag leert Maria ons de hormoonyoga serie die ontwikkeld is door Dinah Rodriguez. De serie kan je daarna thuis blijven doen. Je hoeft geen hormonale klachten te hebben, want het is gewoon een mooie yogaserie, die je vrouwelijkheid versterkt.  De serie is dynamisch met mooie stiltemomenten. Daarnaast zeer geschikt voor klachten rond overgang, kinderwens of menstruatieproblemen. De yogaserie zorgt ervoor dat je hormoonspiegel in balans komt. 

Maria “Yoga geeft je een betere mentale en fysieke conditie. Ik vind het belangrijk, dat jij het naar je zin hebt. Tot ontspanning komt door inspanning, door stilte, door ….En in mijn workshops kom je thuis in jezelf en wordt je lichaam leniger”. 

Hoe het vrouw zijn doorwerkt in je werk

Onze hormonen bepalen veel; ze bepalen onze cyclus, stemming, energie, ons gewicht en nog veel meer. Op de tweede dag doen we -begeleid door Larissa Verbeek een onderzoek naar onze relatie met al onze hormoonklieren, zodat we bewust worden van de invloed van onze hormonen op ons vrouw zijn. Wat is de verhouding tussen mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten? Hoe vind je daarin een balans?

We staan niet altijd stil bij wat er zich in de onderstroom allemaal afspeelt en hoe het vrouw zijn doorwerkt in je werk. Toch weten we best dat mannen anders werken dan vrouwen en dat er altijd spanning is door de verschillen. In de middag gaan we aan de hand van systeemopstellingen kijken naar persoonlijke vragen op dit gebied. 

LarissaBij organisaties, in teams en op persoonlijk vlak maak ik zichtbaar wat er in de onderstroom speelt. En zorg ik dat met de juiste interventies de bovenstroom daarmee in balans komt en er effectief samen kan worden gewerkt.  Als zelfstandig ondernemer ben ik werkzaam als organisatieontwikkelaar, coach en facilitator. En 8 jaar geleden heb ik hormoonyoga geleerd van Maria. Voor mij was het life-changing, met meer energie en lekkerder in mijn lijf. Nu ik in de overgang ben sta ik elke dag half uur eerder op om de hormoonyoga serie te doen. 

Data: 2 & 16 februari 2020 van 10.00 uur tot 16.00 uur, inloop 9:30

Deelnemers: Er kunnen in totaal maximaal 10 personen deelnemen deze tweedaagse. 

Kosten voor deze twee dagen inclusief uitgebreide lunch betaal je € 275,00 = inclusief BTW.  Zodra we je inschrijving en betaling binnen hebben is je deelname definitief. 

Organisatie: Caroline Piet 

Meer informatie, direct inschrijven of eerst nog wat vragen? Mail caroline@picocommunicatie.nl of bel 06-14244461