06-45114009
 

Uit je hoofd in je lijf

Hoe het vrouw zijn doorwerkt in je werk

Ben jij nieuwsgierig naar de invloed van hormonen op je lijf en wil je onderzoeken hoe het vrouw zijn doorwerkt in je werk? Kom dan naar de workshops op zondag 2 en 16 februari. Twee dagen om in uit je hoofd en in je lijf te komen. Ervaar onder leiding van Maria den Hartog hoe hormoonyoga er voor zorgt dat je lekkerder in je lijf komt te zitten. En ontdek met Larissa Verbeek wat zich in de onderstroom afspeelt en hoe het vrouw zijn doorwerkt in je werk.

Programma Dag 1  | 2 februari 2020 van 10.00 uur tot 16.00 uur

Hormoonyoga – Maria den Hartog

Op deze eerste dag verzorgt Maria den Hertog een workshop hormoonyoga. In een dag leert zij ons de hormoonyoga serie die ontwikkeld is door Dinah Rodriguez. De serie kan je daarna thuis blijven doen. 

Je hoeft geen hormonale klachten te hebben, want het is gewoon een mooie yogaserie, die je vrouwelijkheid versterkt.  De serie is dynamisch met mooie stiltemomenten. Daarnaast zeer geschikt voor klachten rond overgang, kinderwens, PCOS of menstruatieproblemen. De yogaserie zorgt ervoor dat je hormoonspiegel in balans komt.

Over Maria

Maria den Hertog is door Dinah Rodriquez gecertificeerd als hormoonyogadocente en is geregistreerd DRU yogadocent. Meer informatie over Maria en hormoonyoga kun je vinden op:  https://www.yogauithethart.nl/hormoon-yoga/

Maria “ Yoga is voor iedereen, want jouw grens is het uitgangspunt”.

Programma Dag 2 |  16 februari 2020 van 10.00 tot 16.00 uur

Hoe het vrouw zijn doorwerkt in je werk – Larissa Verbeek

Wat is de verhouding tussen mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten? Hoe vind je daarin een balans? Je wil gezien worden als een sterke vrouw. Je wil presteren, gericht op succes en erkenning van anderen.  En misschien heb je je wel aangepast aan de eisen en verwachtingen om ‘harder’ te worden. Wat is er mis met verbinding, intuïtie, gevoel, openheid en zachtheid? En kun je dat inzetten in je leidinggevende positie, in je werk?

In de workshop op de tweede dag onderzoek je hoe je sterker kan staan als vrouw – maar dan met je vrouwelijkheid – in een mannenwereld. In balans met al je kwaliteiten.

  • Gezamenlijk doen van de hormoonyoga-serie & terugblik. Door de herhaling krijg je de serie in je systeem en blijf je het ook echt doen.
  • Onze hormonen bepalen veel; ze bepalen onze cyclus, stemming, energie, ons gewicht en nog veel meer. In de ochtend doen we een persoonlijk onderzoek van onze relatie met al onze hormoonklieren, zodat we bewust worden van de invloed van onze hormonen op ons vrouw zijn.
  • We staan niet altijd stil bij wat er zich in de onderstroom allemaal afspeelt en hoe het vrouw zijn doorwerkt in je werk. Toch weten we best dat mannen anders werken dan vrouwen en dat er altijd spanning is door de verschillen. In de middag gaan we aan de hand van systeemopstellingen kijken naar persoonlijke vragen op dit gebied. 

Over Larissa

Bij organisaties, in teams en op persoonlijk vlak maak ik zichtbaar wat er in de onderstroom speelt. En zorg ik dat met de juiste interventies de bovenstroom daarmee in balans komt en er effectief samen kan worden gewerkt.  Als zelfstandig ondernemer ben ik werkzaam als organisatieontwikkelaar, coach en facilitator. 8 jaar geleden heb ik hormoonyoga geleerd van Maria. Voor mij was het life-changing, met meer energie en lekkerder in mijn lijf. Nu ik in de overgang ben sta ik elke dag half uur eerder op om de hormoonyoga serie te doen. 

www.verbeekverbindt.nl

Waar 

In het rondhuis op het Buitengoed de Uylenburg Delft.  Het Buitengoed ligt midden in de Randstad, als een oase in het groen. Bijzonder gelegen tussen weilanden en het ‘Bieslandse Bos’, met het centrum van Delft op 2 km afstand. Adres: Noordeindseweg 70, 2645 BC Delfgauw

Kosten 

Voor deze twee dagen inclusief uitgebreide lunch betaal je €275 inclusief BTW.  Zodra we je inschrijving en betaling binnen hebben is je deelname definitief. 

Deelnemers

Er kunnen in totaal maximaal 10 personen deelnemen deze tweedaagse. 

Organisatie/ Vragen

Caroline Piet: caroline@picocommunicatie.nl of bel  06-14244461