06-45114009
 

ir Larissa Verbeek

Lang geleden – het was mijn tweede werkgever – werkte ik bij een familiebedrijf, Menken Dairy Food. In een klein gehucht in Brabant, met een echte fabriek waar dingen gemaakt werden. Ik had er een diversiteit aan collega’s; Nico de dorpsgek, pietje precies van QA en die leuke jongen van M&S. Er was een enorme samenhorigheid. Iedereen hoorde erbij. Er werd hard gewerkt als het moest en gelachen als het kon. Er werd effectief en met liefde samengewerkt.

Het was niet altijd rozengeur en maneschijn. Er werd wel eens iemand ontslagen, hartstochtelijk ruzie gemaakt en er was ook gedoe met een ingewikkelde manager.

Alles bij elkaar was het de fijnste plek waar ik ooit gewerkt heb.

Ik heb op hele diverse plekken gewerkt, eerst in loondienst en later als zelfstandige. Bij Philips – multinational, Campina – coöperatie, IMI – klein adviesbureau, RWS – rijksoverheid. En bij Menken Dairy Food. Op het gebied van innovaties, product en verpakkingsontwikkeling, portfoliomanagement en creativiteit. En ervaren hoe overname, fusie of cultuur werkt. Of niet werkt. Sindsdien ben ik mateloos geïnteresseerd in dynamieken in organisaties en hoe mensen samenwerken.

Ik ontwikkelde me in systemisch werken en het werken met opstellingen, verdiepte me in clean language en het faciliteren van veranderingsprocessen. Nu ben ik expert in het begeleiden van effectieve samenwerkingen en het veranderen van organisaties van binnenuit. Om organisaties te transformeren tot plekken waar effectief en liefdevol samengewerkt wordt. Zodat medewerkers zeggen dat het de fijnste plek is waar ze ooit werkten…

En verder:

Delfts Ingenieur Industrieel Ontwerpen

Sinds 2012 zelfstandig facilitator

Liefde voor systemisch werken, opstellingen, clean language, faciliteren

Expert in het stellen van vragen

Sta bekend om mijn lach en creativiteit

Ben graag op Vlieland

Heb leuke lange man en 2 dito pubers